joi, 22 octombrie 2009

Goana după oferte

Săptămâna trecută am fost prezent in calitate de expozant La Targul de Turism al Romaniei. Particip La acest eveniment deja de mai bine de un deceniu, in marea parte a timpului in calitate de expozant, si de fiecare data m-am lovit de oameni care aleargă după oferte fără ca măcar sa ştie după ce aleargă. Oameni care strâng orice si de la oricine, pentru ca apoi sa plece de la târg incovoiati si cu mainile ocupate de plase pline de hartii si brosuri pe care nu ştiu dacă măcar le vor deschide vreodată.

Nu spun ca este rau sa îţi iei informaţia, insa cred ca valoarea nu e data de cantitate, ci de calitate. Tocmai de aceea e cred ca e mai bine sa căutăm exact ce dorim si sa ştim ce sa cerem.

Un alt aspect pe care l-am întâlnit a fost lipsa ofertelor Externe. Decizia ministerului de resort de a inchiria întreg parterul pentru promovarea Romaniei. Nu pot spune ca nu a fost interesant, insa doar cele câteva agenţii prezente nu au satisfacut nevoia de oferte si varietatea solicitată de către vizitatori.

Rezultatul? Vizitatori nemulţumiţi, agenţii de turism nemulţumiţi si un minister probabil fericit si cu obiectivele atinse... Probabil

- Postat de pe iPhone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu